GLUTENVRIJ,  Ontbijt,  Snacks

FRISSE HAVERSHAKE

Zoals je zelf al heel goed hebt kunnen merken is het al heerlijk weer geweest! Gisteren kon ik gewoon lekker in een T-shirtje naar de stad. Zo fijn!

Dan hoort er bij het heerlijke zonnige weer ook zonnig eten. Ik eet regelmatig een havermoutje, het is gewoon een heel fijn en gezond product! Dus gisteren had ik als lunch echt een heerlijke frisse havershake. Ik was blij verrast!

Ingrediënten: 

  • 40 gram havermout
  • 200 ml. Karnemelk
  • ong. 50-75 gram (bevroren) rood/paars fruit
  • 15 gram vanille eiwitpoeder (kan eventueel ook zonder)


Hoe maak je het?
(Laat eventueel eerst de havermout een uurtje in de karnemelk weken als je dat fijn vindt) Gooi alles in de blender en klaaaaaaar! Je mag lekker genieten van je shake! Je kunt hem als ontbijt drinken ❤