Diner

VIS CURRY

Vis curry, gezonde curry, gezonde recepten, gewichtsconsulent Leiden
Zalmpje, oh zalmpje. Wat hou ik van je!
Wie houdt er nog meer van een gezonde curry met een lekker zalmpje?
Ik kan er wel een mega lang verhaal van maken, maar je moet dit gerecht gewoon lekker klaar gaan maken en er van genieten.

 ANDIJVIE MET MAKREEL

Andijvie
Heb jij weleens van deze combi gehoord?
Ik had er namelijk nog nooit van gehoord! Haha.
Maar.. Als je andijvie in huis hebt en de makreel in de aanbieding is ontstaat er
zomaar een super lekker en makkelijk gerecht

 BOERENKOOL VERRASSING

Gezonde boerenkool, gewichtsconsulent Leiden
Wat kan eten toch verrassend zijn!
Boerenkool wordt zo vaak als stamppot gemaakt en tegenwoordig word het veel in smoothies gebruikt (iets wat ik waarschijnlijk zelf nooit ga doen).
Maar je kunt zoveel met boerenkool! En weet je? Het is echt belachelijk gezond!

 COURGETTI SPAGHETTI | SUPER SNEL

gezonde spaghetti, gewichtsconsulent Leiden
Gezond eten neemt zoveel tijd in beslag, daarom pak je al snel iets wat kant en klaar is en wat je zo in de oven gooit zoals een pizza..Ja, doei! In die 10 minuten dat die pizza in de oven staat kun je 2 van deze gerechtjes maken.
VISPOTJE

img_20160519_162148
Vroeger werkte mijn opa bij de viswinkel en stond hij bekend als de beste visbakker van de winkel. Elk weekend aten we eigenlijk wel vis. Heerlijk! Heel af en toe kregen we dan een vispotje. Hier zaten lekkere stukjes vis in en was doordrenkt met hollandaise saus.. Super lekker natuurlijk, maar bagger vet! Dit moest natuurlijk gezonder kunnen.

 AARDAPPEL OMELET

img_20160517_142023
Zo’n 3 dagen in de week eten wij denk ik wel vegetarisch. Dit niet alleen omdat het niet nodig is om elke dag vlees te eten, maar ook omdat het ontzettend kan schelen in de portemonnee. Wij zijn er fan van.

 ROZE BIETJESSALADE

img_20160704_181002
Vroeger at ik nooit bietjes, NOOIT! Vroeger at ik nooit geitenkaas, NOOIT! Maar wat kan een mens veranderen, want nu ben ik er gek op! Vooral dit super snelle recept! Dit staat met 10 minuten op tafel!