Werk

Als gewichtsconsulent help je mensen om gezonder te leren eten. Een gewichtsconsulent helpt gezonde mensen die iets aan hun voedingspatroon of gewicht wil veranderen. Een gewichtsconsulent werkt niet met crash-dieëten of shakes, want een gewichtsconsulent leert jou op een gezonde manier je voedingspatroon te veranderen. 

Zelf heb ik al jaren ervaring in het coachen van mensen, het geven van workshops en teachings en maak ik de lekkerste recepten voor iedereen die gezonder wil leren eten (jong en oud). En hey! Op dit moment schrijf ik een boek. Geweldig om te doen!
En heb je mijn online magazine al gelezen?


Hier werk ik op het moment mee

PERSOONLIJKE BEGELEIDING
Stuur voor meer informatie een e-mail, of neem contact op via het contactformulier. 

STANDAARD PAKKETTEN (tijdelijk alleen voor vrouwen)
Dit zijn pakketten die al helemaal af zijn, je kunt downloaden op je telefoon, laptop, iPad. Deze pakketten helpen je om op een gezonde manier af te vallen. Klik hier voor meer informatie. 

WORKSHOPS & TEACHINGS
Lijkt het je leuk om met een grote of kleine groep meer te leren over gezond eten op een leuke manier? En misschien ook nog wel met een lekker hapje?
Kijk dan hier wat de mogelijkheden zijn.

ONLINE MAGAZINE
Afvallen op een leuke manier. Voor een hele maand krijg je inspiratie, motivatie, tips en recepten om gezonder te leren eten.
Koop het online magazine hier