Werk

Als gewichtsconsulent help je mensen om gezonder te leren eten. Een gewichtsconsulent helpt gezonde mensen die iets aan hun voedingspatroon of gewicht wil veranderen. Een gewichtsconsulent werkt niet met crash-dieëten of shakes, want een gewichtsconsulent leert jou op een gezonde manier je voedingspatroon te veranderen. 

Zelf ben ik aangesloten bij het BGN. Dit is een vereniging voor gewichtsconsulenten die jou als gewichtsconsulent erkend als gewichtsconsulent. Dit betekend dat de zorgverzekeringen jou als gewichtsconsulent ook kennen, dus ook vergoedingen kunnen geven voor het werk van een gewichtsconsulent. Dus dat is fijn!


Hier werk ik op het moment mee

PERSOONLIJKE BEGELEIDING
Op dit moment is er geen plek voor persoonlijke begeleiding.
Wel kun je gebruik maken van de andere pakketten. 

STANDAARD PAKKETTEN (tijdelijk alleen voor vrouwen)
Dit zijn pakketten die al helemaal af zijn, je kunt downloaden op je telefoon, laptop, iPad. Deze pakketten helpen je om op een gezonde manier af te vallen. Klik hier voor meer informatie. 

WORKSHOPS & TEACHINGS
Lijkt het je leuk om met een grote of kleine groep meer te leren over gezond eten op een leuke manier? En misschien ook nog wel met een lekker hapje?
Kijk dan hier wat de mogelijkheden zijn.

ONLINE MAGAZINE
Afvallen op een leuke manier. Voor een hele maand krijg je inspiratie, motivatie, tips en recepten om gezonder te leren eten.
Koop het online magazine hier